Loading
http://happykidsvalcea.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/slides.1bgk-is-100.jpglink
http://happykidsvalcea.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/slides.2gk-is-100.jpglink
http://happykidsvalcea.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/slides.3gk-is-100.jpglink
http://happykidsvalcea.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/slides.6gk-is-100.jpglink
http://happykidsvalcea.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/slides.4gk-is-100.jpglink
http://happykidsvalcea.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/slides.5gk-is-100.jpglink
  1. Descopera Happy Kids
  2. Avantajele gradinitei
  3. Programele Discovery-adventure
  4. Deschideri europene
  5. Viitorul incepe acum
Descopera Happy Kids!

Sufletul unui copil are nevoie de afectiune, daruire si caldura. Mintea lui cere provocari si simte bucuria de a descoperi lumea in fiecare zi. Copilul priveste cu uimire cum manutele lui creeaza lucruri noi iar imaginatia lui prinde aripi pentru a descoperi lumi fabuloase. Din umbra, noi, educatoarele, le ghidam cu dragoste si daruire primii pasi in lumea aceasta mare. Aceasta este menirea noatra si te invitam sa te alaturi in marea familie Happy Kids.

Avantajele gradinitei

Avantajele gradinitei

Gradinita Happy Kids va ofera oportunitatea unui program educational bilingv de calitate care incepe cu varsta de 2 ani, este coordonat de o echipa de profesori entuziasti si continuat de Scoala Primara Discovery Kids.
Mai multe despre avantajele Gradinitei Happy Kids puteti citi la De ce Happy Kids? .

Spectacole

Programele Discovery-adventure

Impreuna pornim in marea aventura a descoperirii lumii si a sinelui prin programul Discovery-Adventure. Prin proiecte de stiinta, mediu si tehnologie, prin programe de cultura si civilizatie sau prin actiuni pentru comunitate descoperim atat lumea in care traim cat si pe noi insine, zi de zi. Discovery-adventure are ca scop final formarea unor copii care-si cunosc capacitatile si abilitatile, au relatii armonioase cu cei din jur precum, dorinta si deschiderea de a invata lucruri noi.

Tema anuala

Deschideri europene

Prin It All Starts With a Question, proiectul european multilateral pe care-l coordoneaza, Gradinita Happy Kids a demonstrat calitatea deosebita a programului educational, actualitatea si originalitatea acestuia. Cel mai mare castig al participarii la programele europene este al copiilor care, prin activitatile deosebite desfasurate, au oportunitatea de a invata despre lume intr-un mod inedit si captivant. Invatam de la si impreuna cu partenerii din Austria, Franta, Polonia, Turcia sau prin coloborari cu profesori din Belgia si Anglia pentru a deveni din ce in ce mai buni!

Programe specifice

Viitorul incepe acum

An de an Gradinita Happy Kids s-a schimbat pentru dumeavoastra. Ne imbunatatim permanent programele educationale si cele de ingrijirea copiilor. Am extins gradinita pe spatii specializate pe categorii de varsta astfel incat sa beneficieze de maxim de confort si conditii. Avem cel mai coerent program educational pentru grupa Baby (2-3 ani) iar pentru cei care doresc sa continue in spiritul nostru, Scoala Primara Discovery Kids este un model de scoala primara privata. De asemenea, serviciile de after-school sunt menite sa ajute elevii aflati in ciclul primar.

Grădinița Happy Kids, acreditată MEN, a primit finanțare per capita de la bugetul de stat (anul 2017) suma de 459348 lei.