Prezentarea gradinitei

Gradinita Happy Kids si Scoala Primara Discovery Kids  functioneaza in trei sedii specializate pe grupe de varsta dupa cum urmeza:

Sediul din strada Stirbei Voda si-a deschis portile pentru cei mai mici dintre copii. Spatiile mai intime, o cladire bine facuta si spatiul gazonat de afara recomanda acest sediu ca cel mai propice pentru copiii de grupa baby si grupa mica. Sediul din  strada Stirbei-Voda nr. 107 este situat in Ramnicu Valcea in apropierea zonei impadurite Capela si a bazei sportive Oltchim. Intr-o atmosfera de poveste, salile de grupa sunt cochet decorate si impartite in zona de lucru si zona de joaca cu pardosea moale. 

La sediul din strada Procopiu isi desfasura activitatea, in acest moment, o grupa mica si doua grupe mijlocii. Sali de clase generoase de pana la 42mp, unele dotate cu pereti flexibili pentru a putea lucra pe grupe de copii mai mici sunt mobilate si dotate pentru activitatile cu copii de 3-4 ani.

La sediul din strada Epure vin zilnic copiii din cele doua grupe mari, elevii Scolii Primare Discovery Kids si elevii din programul after-school. Tot aici gasim si o sala de sport generoasa, dotata cu numeroase materiale didactice sportive unde copiii desfasoara orele de educatie fizica si sport atunci cand vremea nu permite desfasurarea acestora afara.

Oriunde ar fi, Gradinita Happy Kids  si Scoala Primara Discovery Kids inseamna un mediu primitor si cald, o atmosfera pozitiva care incurajeaza dezvoltarea fiecarui copil.

Biblioteca gradinitei

Biblioteca gradinitei contine  peste 1800 de carti in limba romana si engleza atat pentru copii cat si pentru cadrele didactice. In fiecare clasa sunt prezente carti pentru grupa de varsta respectiva. Pentru a obtine rezultate cat mai bune cu copiii, educatoarele au la dispozitie tehnologie moderna: calculatoare, copiatoare, smart board.

Curtea gradinitei

In fiecare zi in care vremea ne permite, copiii ies in curtea interioara a gradinitei dotata cu ansambluri de joaca pentru diferite grupe de varsta si nisipar. In fiecare an, copiii gradintei amenajeaza spatiul verde cu flori si planteaza rasaduri in gradina de legume. In programul de vara copiii se bucura de piscina amenajata pentru luna iulie.

Dragi parinti,
Au inceput inscrierile la gradinita pentru anul scolar 2017-2018.
Programarile pentru interviu se fac la telefon 07 45 45 76 15, iar vizitele pot avea loc doar dupa terminarea programului gradinitei, adica dupa orele 17:30.

Copiii sunt bineveniti inca din perioada programului de vara (lunile iulie-august) in care se realizeaza acomodarea la gradinita.

Grădinița Happy Kids, acreditată MEN, a primit finanțare per capita de la bugetul de stat (anul 2017) suma de 459348 lei.

Login or Register

LOG IN