Acomodarea copiilor

Sunteti alaturi de copilul dumneavoastra de ani de zile, ii calauziti cu grija si dragoste fiecare pas, dar a sosit vremea sa vada dincolo de casa, de parinti. Copilul dumneavoastra este pregatit sa cunoasca si sa cucereasca lumea. Din prima zi, micutul este primit intr-un mediu cald si incurajat zi de zi sa se simta el insusi. Tot personalul este foarte atent, iar copiii mai mari sunt primitori, grijulii si dornici de a-si face prieteni noi.

Va primim cu bratele deschise si un zambet cald. Stim cat va este de greu sa va lasati copilul intr-un loc nou. Ne sunt familiare miile de intrebari pe care fiecare parinte si le pune: Ii va placea oare la gradinita? Daca nu-i plac educatoarele? Daca plange? Daca va cadea si se va lovi? Si ceilalti copii, cum il vor primi?  Si intrebarile pot continua...

Pentru a ne indeplini misiunea, aceea de a-l ajuta pe copilul dumneavoastra sa devina un “happy kid”, avem cateva facilitati unice:

Puteti veni cu copilul la gradinita inca din cadrul programului de adaptare din vara cand activitatile sunt lejere, temele abordate sunt de vacanta si sunt organizate multe jocuri si petreceri. Piscina si activitatile in aer liber ii fac pe copii sa se simta in largul lor. In cadrul acestui program de vara, printr-un proiect special de adaptare, fiecare copil mic are inca din prima zi ”un prieten mare” dintr-o alta grupa care il ajuta la activitati, se joaca cu el si il asista in rutinele zilnice. La inceperea anului scolar, grupa baby și  mica beneficiaza de educatoare si ingrijitoare dedicate, datorita nevoilor specifice pe care le au copiii la aceasta varsta. De asemenea, grupele care sunt mai mari de 17 copii beneficiaza de un ajutor de educatoare.

Va asteptam cu drag!

Grădinița Happy Kids, acreditată MEN, a primit finanțare per capita de la bugetul de stat (anul 2017) suma de 459348 lei.

Login or Register

LOG IN