Documente de inscriere la gradinita

Înainte de prima zi la gradinita

Se completează o fişă de înscriere si o fişă de informaţii despre copil. Completarea corectă a formularelor are pentru noi o importanţă deosebită pentru că ne oferă posibilitatea de a cunoaşte preferinţele copiilor dumneavoastră inca din prima zi. Copilul este vazut din punctul de vedere al dezvoltării personale. Orice copil este admis în programul grădiniţei în urma unui interviu cu acesta şi cu părinţii. Dacă doriţi ca altcineva în afara parintilor să ia copilul de la grădiniţă la sfârşitul programului trebuie să prezentaţi un act juridic în acest sens (procură oficializată la notariat) sau să anunţaţi în prealabil educatoarea.

La 15 septembrie, părinţii trebuie să prezinte următoarele documente :

  • copie după certificatul de naştere al copilului
  • copie după fişa medicală care să cuprindă şi vaccinările efectuate
  • adeverinţă clinic-sanatos de la medicul de familie – în momentul intrării în colectivitate
  • copie dupa cartea de identitate a parintilor

Politici institutionale

Gradinita Happy Kids inscrie copii indiferent de nationalitate, cetatenie, religie, rasa sau gen. Copiii pot fi inscrisi la grupele lor de varsta in limita locurilor libere; copiii care nu au loc vor fi inscrisi pe lista de asteptare. Inainte de inceperea activitatii, toti copiii vor fi evaluati prin joc din punctul de vedere al dezvoltarii personale. De asemenea, parintii vor fi rugati sa raspunda la cateva intrebari legate de copil. Raspunsurile dumneavoastra ne ajuta sa cunoastem copilul din prima zi si sa adaptam programul de activitate nevoilor acestuia.

Grădinița Happy Kids, acreditată MEN, a primit finanțare per capita de la bugetul de stat (anul 2017) suma de 459348 lei.

Login or Register

LOG IN