Tabere si excursii

Eco Happy Kids

Copiii de la Gradinita Happy Kids Ramnicu Valcea sunt prietenii naturii: au grija de mediul inconjurator prin actiuni ecologice anuale, reciclarea hartiei, realizarea de lucrari din materiale reciclabile, educatie pro-eco, amenajarea spatiilor verzi ale unitatii. Un loc deosebit il ocupa actiunile Impreuna cu Lorax salvam planeta! si Kids for Saving Earth. Incepand din anul scolar 2012-2013, in cadrul noii directii discovery-adventure, copiii vor participa la un club de aventura si educatie ecologica.

Tabara de ski

Copiii s-au bucurat foate mult sa petreaca timpul impreuna si au avut rezultate bune si foarte bune in urma antrenamentelor de schi. Ne-au uimit cum, dupa nici doua zile de antrenament, coborau mini-partia in slalom printre jaloane, iar „veteranii” au coborat de multe ori partia Clabucet, meritand pe deplin trofeele si diplomele acordate.
Parintii s-au simtit bine si multi dintre ei au schiat. Am avut ocazia sa vedem ce inseamna o iarna adevarata intr-un peisaj de basm. Pe langa lectiile de schi, nu am uitat sa ne si distram: am participat la jocuri distractive in fiecare seara, am vizitat Castelul Bran, am vizionat desene animate la cinematograful 5D.

Tabara de schi de la Ranca

Superb! A fost parerea unanima a copiilor si parintilor. Tabara ce s-a derulat pe parcursul a 5 zile a fost un real succes! Copiii au invatat sa schieze in doua zile, iar cu ocazia Serbarilor Zapezii, au coborat partia in slalom! Bravo, copii! Parintii au schiat, au povestit si au gatit mancaruri exceptionale. In fiecare seara Miss Laura si Miss Isabelle au pregatit activitati distractive pentru copii, de la petreceri cu baloane, pana la seara festiva cand antrenorul de schi a acordat diplome si medalii copiilor.

Grădinița Happy Kids, acreditată MEN, a primit finanțare per capita de la bugetul de stat (anul 2017) suma de 459348 lei.

Login or Register

LOG IN